(Foto's: Media TV).

Traumahelikopter landt tijdens DIOK-wedstrijd

Rond het middaguur is een traumahelikopter geland op een van de velden van rugbyclub DIOK in de Mors. Het traumateam was opgeroepen voor een medische noodsituatie in een appartement aan de Andrej Sacharovstraat in Leiden.

De trauma-arts werd door de politie opgehaald en naar het juiste adres gebracht. De helikopter landde terwijl op het veld een wedstrijd werd gespeeld. Die werd stilgelegd, maar na de landing weer hervat. De helikopter stond toen nog gewoon op het veld.

Het slachtoffer is kort daarna per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×