Deze week in Licht op Leiden: Chris de Waard van Sleutelstad en Frits van Oosten

In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Ook zijn er vaste rubrieken zoals een column over de gekozen Leidenaar van de week en een wekelijks optreden van Leidse Glibber Emile van Aelst. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 15.00 uur live op radio en tv en wordt meerdere keren per week herhaald op tv.

In de 11e uitzending van Licht op Leiden praat Ton Kohlbeck zondag met Chris de Waard, hoofdredacteur van Sleutelstad, over nieuwe ontwikkelingen bij radio en tv. En over de toekomst van de publieke omroep in de regio Leiden. Daarnaast ontvangt hij Frits van Oosten die onder de titel ‘De dominee en de koopman’ een bijzonder boekje heeft geschreven over twee markante Leidenaars in de 19e eeuw.

Verder wordt er weer een Leidenaar van de Week gekozen. Hiervoor kan iedereen via lichtopleiden@sleutelstad.nl voorstellen doen. Ook de Leidse Glibber komt weer langs.

Bekijk de vorige afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Live op radio en tv:
zondag tussen 14.00 en 15.00 uur

Herhaling op tv:
dinsdag tussen 16.00 en 17.00 uur
donderdag tussen 00.00 en 01.00 uur
vrijdag tussen  10.00 en 11.00 uur
zaterdag tussen 12.00 en 13.00 uur

Leiden Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×