Afbeelding ter illustratie. (Foto: Pixabay).

Amnesty houdt dialoog tijdens Vredesweek in Leiden

De jaarlijkse Vredesweek staat voor de deur, waarin ook de nodige activiteiten in Leiden plaatsvinden. Daarom houdt Amnesty International aanstaande donderdagavond een mensenrechtendialoog in Diaconaal Centrum de Bakkerij aan de Oude Rijn.

Tijdens het gesprek komen onderwerpen als mensenrechtenschendingen, discriminatie en privacy aan bod. Aan de hand van een prikkelende startvraag gaan deelnemers met elkaar in discussie over deze onderwerpen.

De bijeenkomst begint om 19.30 uur. Door de coronapandemie is er maar plaats voor 24 deelnemers. Meedoen kan door een mail te sturen naar Marianne Reijnhoudt van Amnesty International Leiden.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×