(Foto: Politie Leiden).

Hond aangereden op snelweg

Op de A44 bij Oegstgeest is woensdagmorgen een hond aangereden. Het dier rende de snelweg op, waarop een automobilist hard op de rem trapte. Een achteropkomende auto botste op de remmende voorganger en ook de hond werd geraakt.

De hond vluchtte de berm in en is even later door agenten gewond aangetroffen op het Pomonapad aan de Leidse kant van de rijksweg. Hij had zich verstopt in de bosjes en had duidelijk veel pijn. “Wij hebben de hond kunnen vangen en de dierenambulance heeft hem naar de dierenarts gebracht”, zo laat de politie weten. Het baasje is in kennis gesteld.

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×