(Archieffoto: Sleutelstad).

Vanavond: De uitputtingsslag van Jochem Myjer in de documentaire 'Nog eentje dan'

De altijd energieke Jochem Myjer is al jaren één van de popuairste cabaretiers van het land. De laatste show van de Leidenaar ‘Adem in, adem uit’, was echter ook voor Myjer een ware uitputtingsslag. Filmmaakster Suzanne Raes volgde de cabaretier in zijn weg naar de ‘perfecte show’ en maakte een documentaire die vanavond om 20.25 uur wordt uitgezonden op NPO 2.

Gemist? Terugkijken kan hier npostart.nl/het-uur-van-de-wolf

Na de ontdekking van een nektumor in 2011 is Myjer nooit meer op het energieniveau gekomen van daarvoor. In de documentaire krijgen kijkers volgens de makers een unieke blik achter de schermen. Ook op de momenten dat hij doorweekt en uitgeput van het podium stapt.

De documentaire Jochem Myjer – Nog eentje dan is op maandag 28 september om 20.25 uur te zien op NPO 2.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×