(Archieffoto: Marja van Tilburg).

Voormalig ZZ Leiden-speler Pasalic (36) getroffen door hartstilstand

Voormalig basketballer Drago Pasalic ligt in het ziekenhuis vanwege een hartstilstand. Vorig seizoen kwam de 36-jarige sporter uit voor ZZ Leiden.

De 2.08 meter lange Pasalic was aan het joggen toen zijn hart er mee stopte. Hij werd gereanimeerd en is daarna naar het ziekenhuis vervoerd. Tot maandagavond werd hij in een kunstmatige coma gehouden. De basketballer uit Kroatië ligt nu nog in natuurlijke coma in het ziekenhuis.

Hij speelde in totaal 35 wedstrijden voor de Leidse club. Het voortijdig beëindigen van het seizoen 2019-2020 betekende een abrupt einde van zijn carrière. Tussen 2016 en 2019 speelde Pasalic voor Donar uit Groningen.

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×