(Foto's: Emile van Aelst).

Zwembad Haasbroek sluit zwemseizoen af met hondenzwemmen

Het zwemseizoen van Zwembad Haasbroek in Zoeterwoude-Dorp werd zondag traditioneel afgesloten met baas-hondzwemmen. Tussen 13.00 uur en 14.30 uur mochten hondenbezitters uit het dorp met hun viervoeter het zwembadwater in, dat voor de gelegenheid geen chloor meer bevatte. Ondanks het regenachtige weer maakten enkele tientallen dierenliefhebbers gebruik van de actie.

Het baas-hondzwemmen, in de volksmond vaak ‘hondenzwemmen’ genoemd, werd voor de zesde keer georganiseerd. “Het zwembad is door de coronamaatregelen een maand later dan gebruikelijk open gegaan. Toch konden we daarna gelukkig de hele zomer open blijven. Uiteindelijk een mooi seizoen, dat we met het hondenzwemmen mogen afsluiten”, aldus zwembaddirecteur Joop Harland.

Sport Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×