Boekenzolder gaat drie weken dicht

Naar aanleiding van het sterk groeiende aantal besmettingen en het aanscherpen van de maatregelen door het kabinet, heeft de Boekenzolder in Leiden besloten drie weken dicht te gaan, van vrijdag 2 oktober tot en met vrijdag 23 oktober. Gezien de relatief kleine werkruimte is het lastig om steeds de anderhalve meter afstand in acht te houden, laat de organisatie weten. Zowel voor de vrijwilligers als voor de bezoekers is het risico daarom te groot.

De Boekenzolder is een plek waar Leidenaren gratis boeken kunnen halen en brengen. Het brengen van boeken is nog wel mogelijk, maar alleen op afspraak via info@boekenzolder.nl.

Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×