De beroving vond plaats bij de hangplek in het Roomburgerpark aan de Van Vollenhovenkade. (Archieffoto: Chris de Waard).

Recherche Leiden zoekt getuigen van beroving

Drie gewapende mannen hebben dinsdagavond vier jongens van hun persoonlijke bezittingen beroofd. Dat gebeurde bij de hangplek in het Roomburgerpark. De jongens zaten daar in de omgebouwde zeecontainer toen de nog onbekende daders hen rond 22.00 uur bedreigden met een vuurwapen en een mes. De recherche doet onderzoek naar de beroving en komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben van deze straatroof. Dat kan via 0900-8844 of via M op 0800-7000.

Van de daders zijn de volgende signalementen bekend:

Dader 1 is ongeveer 1.85 meter lang, licht getint met een lang en slank postuur. Hij droeg een grijze gewatteerde North face jas (heuplengte), een zwarte spijkerbroek, skinny model tot enkelhoogte, zwarte Nikes met een wit logo, laag model, een zwarte capuchon en een zonnebril met goudkleurig montuur. Over zijn kin, mond en neus had hij een blauw medisch mondkapje.

Dader 2 was ongeveer 1.65 meter lang, donker getint met een breed en bol postuur. Deze dader droeg een zwarte gewatteerde bodywarmer, een zwarte sweater met capuchon, een zwarte trainingsbroek met wit logo en zwarte schoenen. Verder had deze man zwarte wollen handschoenen aan en ook een blauw medisch mondkapje.

Dader 3 is ongeveer 1.80 meter en licht getint. Hij droeg een zwarte hoody, een witte capuchon en een zwarte spijkerbroek. Het ging om een wijd en lang model tot over de schoenen. Deze man had zwarte vingerhandschoenen aan en droeg een zwart mondkapje.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×