(Foto's: Scouting Zoeterwoude).

Scouting Zoeterwoude bestaat 75 jaar

Afgelopen weekeinde zou eigenlijk een groot feest rondom het Scoutinggebouw aan de Noordbuurtsehof in Zoeterwoude Dorp plaatsvinden voor het 75-jarig bestaan van Scouting Zoeterwoude. In september 1945 werd de scouting opgericht door de paters van het Kruisherenklooster en nu, anno 2020, is de Scouting nog springlevend.

De originele planning was om dit weekend met alle 140 jeugdleden en 40 stafleden een groot feest te houden. Ook ouders, oud-stafleden en donateurs had de scoutinggroep graag willen verwelkomen. “Maar corona gooide ook hier roet in het eten en we hebben moeten besluiten dit grote feest naar 2021 te verzetten”, vertelt Arjan Bakx van Scouting Zoeterwoude.

Aangezien alle jeugdleden jonger dan 18 zijn, was er wel een corona-proof activiteit voor hen georganiseerd om het feest niet helemaal voorbij te laten gaan.

Maatschappij Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×