Traditie in Zoeterwoude. Een scheidend burgemeester wordt vereeuwigd in een schilderij dat een plekje krijgt in het gemeentehuis.

Afscheid burgemeester Bloemen tijdens buitengewone raadsvergadering in kerk De Goede Herder

Burgemeester Liesbeth Bloemen neemt vanmiddag afscheid tijdens een speciale raadsvergadering in de Goede Herderkerk in Zoeterwoude-Rijndijk. De zogenoemde buitengewone vergadering start om 16.00 uur. Alle aanwezigen wordt gevraagd te blijven zitten en 1,5 meter afstand te houden. De geplande receptie na afloop gaat niet door als gevolg van de aangescherpte maatregelen.

Burgemeester Bloemen neemt afscheid in de Goede Herderkerk in Zoeterwoude-Rijndijk. (Foto: Robbert Beurse).

 

De raadsvergadering is alleen toegankelijk voor genodigden. Vanwege de coronamaatregelen is dat maar een select gezelschap. Andere mensen konden de buitengewone raadsvergadering live volgen via een speciale stream.

Aanstaande zondag om 15.00 uur is op Sleutelstad TV een uitgebreid afscheidsinterview met Bloemen te zien. Onze verslaggever Robbert Beurse spreekt dan openhartig met Liesbeth Bloemen over haar zestien jaar burgemeesterschap. Nieuwsgierig? Luister alvast naar de trailer.

Politiek Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×