Op Vrijeschool Mareland werd vanuit de grote zaal uit volle borst meegezongen. (Foto's/video: Rob van Dullemen).

Minikoraal in beeld: kinderen zingen mee vanuit de klas

Het is dit jaar de 28ste keer dat duizenden scholieren meezingen met het minikoraal tijdens Leidens Ontzet. Niet met z’n allen bij elkaar, maar vanwege de coronacrisis allemaal op hun eigen school. Via een livestream kon iedereen vanmiddag meezingen. Dat gebeurde ook op Vrijeschool Mareland.

Om 12.45 uur startte het orkest vanuit de Stadsgehoorzaal met bekende liederen over de geschiedenis van Leiden, het Leidens Ontzet en niet te vergeten het Leids volkslied. Onder leiding van Eric Filemon in de rol van burgemeester Van der Werf werd er uit volle borst meegezongen.

Advertentie

Leiden Maatschappij Onderwijs Leidens Ontzet 2020


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×