Gesprek met de burgemeester: rustig Ontzet, regionale coronamaatregelen en Leidse regio

In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad elke maand met burgemeester Henri Lenferink over Leiden, ontwikkelingen in de stad en de actualiteit.

Afgelopen weekend vierde Leiden 3 oktober. In de stad was het rustig, maar er moest wel worden gereageerd op geruchten over parkfeesten. Hoe kwam de burgemeester aan die informatie? Verder hebben we het over de rol die burgemeester Lenferink komende weken vervult als plaatsvervangend voorzitter van het landelijke Veiligheidsberaad en of er nog nieuwe regionale coronamaatregelen te verwachten zijn. Tot slot: wat doet Leiden met de oproep van Leiderdorp om te kijken naar een nieuwe manier van samenwerken in de Leidse regio?


Verslaggever IJsbrand Terpstra spreekt burgemeester Henri Lenferink op de eerste maandag van oktober

Het Gesprek met de burgemeester vindt elke eerste maandag van de maand om 19.00 uur plaats in het radioprogramma Politiek071. Heeft u suggesties voor een thema of vragen aan burgemeester Henri Lenferink? Stuur dan een email aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Advertentie

Leiden Politiek Gesprek met de burgemeester


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×