(Foto: Emile van Aelst)

Schaatser Kjeld Nuis heeft corona

Kjeld Nuis is positief getest op het coronavirus. Dat meldt Nuis zelf via zijn Instagram-account. De schaatser uit Zoeterwoude is op trainingskamp in Inzell. Kort voordat de ploeg naar de Zuid Duitse plaats vertrok, werden zowel de ploeg als de begeleiding getest. Dat leverde toen alleen negatieve resultaten op.

Nuis had dinsdag lichte klachten en werd daarom in Inzell opnieuw getest. De tweevoudig olympisch kampioen verbleef sindsdien in afzondering op zijn hotelkamer. Vandaag volgde het resultaat. “Ik had lichte griepverschijnselen, maar was niet echt ziek. Ik ben best verbaasd over de uitslag. Ik ben vrijdag voordat we vertrokken nog getest op corona en was negatief, zoals het hele team”, vertelt de Zoeterwoudse schaatser.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

😔Trainingcamp Inzell❌ #corona #positive 😷

Een bericht gedeeld door Kjeld Nuis (@kjeldnuis) op

Leiden Sport Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×