(Archieffoto: Chris de Waard).

Online vragenuurtje over Voorschotense begroting

Inwoners van Voorschoten kunnen chatten over de gemeentebegroting. Maandag 19 oktober neemt wethouder van financiën Marcel Cramwinckel een uur de tijd om vragen te beantwoorden op de Facebookpagina van de gemeente Voorschoten.

De begroting van Voorschoten is voor komend jaar positief. Dat wil zeggen dat er minder geld uitgegeven wordt dan dat er binnenkomt. De jaren daarna zijn de vooruitzichten minder rooskleurig en minder duidelijk. De gevolgen van de coronacrisis, de stijgende kosten van de (jeugd) zorg en de hoeveelheid geld van het gemeentefonds brengen financiële uitdagingen met zich mee.

De Facebooklivesessie begint aanstaande maandag om 19.30 en duurt tot 20.30. De politieke partijen bespreken de begroting op 29 oktober en op 5 november in de gemeenteraad.

Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×