Coby Angela kon ondanks de coronamaatregelen, een beetje zijn tachtigste verjaardag vieren. (Foto: Topaz).

Serenade in de tuin voor tachtigjarige bewoner van Topaz Overrhijn

Zonder echt bezoek te kunnen ontvangen werd de tachtigste verjaardag van Coby Angela toch een klein feestje. Tijdens de eerste coronagolf moest de uit Aruba afkomstige Angela plots naar het verpleeghuis. Nu hij in Topaz Overrhijn woont, mist hij zijn vrouw en kinderen enorm. Zij wilden daarom een speciaal moment creëren voor zijn tachtigste verjaardag en verrasten hem met een serenade.

Coby Angela was in zijn jongere jaren sporter, fotomodel en een muzikant in hart en nieren. Hij speelt gitaar, piano en harp en hij componeerde meerdere liedjes waaronder het kinderliedje ‘Mi Tin un Cabrito’ (Ik heb een geitje, een heel klein geitje). Op de lagere scholen van Aruba zingen de kinderen en docenten nog altijd dit lied. Er was altijd muziek in Huize Angela. In de voortuin van het verpleeghuis bracht de gehele familie voor zijn verjaardag dan ook een serenade.

 

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×