(Foto: Omroep West).

Oproep burgemeester Voorschoten: 'houd je aan de regels'

Waarnemend burgemeester Charlie Aptroot van Voorschoten roept de inwoners van het dorp op om de coronamaatregelen te blijven naleven. “Samen moeten wij de verdere verspreiding van corona stoppen. Daarom moeten wij ons aan de strenge regels houden. Niet leuk, maar hard nodig”, schrijft Aptroot in een brief aan zijn inwoners.

Aptroot maakt zich zorgen over de toenemende kritiek op de regels in combinatie met het stijgende aantal besmettingen. “Denk aan wat nog wél kan. In en om Voorschoten is er gelukkig veel mooie natuur. Ga er even op uit voor een frisse neus, maar vermijd drukte. Blijf sporten (geen wedstrijdsport) en geniet zoveel mogelijk van school en werk. Trakteer uzelf of iemand anders op een lekkere maaltijd van een Voorschotens restaurant”, stelt Aptroot.

Het is niet voor het eerst dat Aptroot de Voorschotenaren vraagt om zich aan de coronaregel te houden. In augustus riep hij de inwoners op om mee te werken aan de bezoekersregistratie in de Voorschotense horeca.

Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×