(Foto's: Regio15).

Auto over de kop op A44 bij Oegstgeest

Een personenauto is rond 18.00 uur over de kop geslagen op de A44 bij Oegstgeest. Dat gebeurde ter hoogte van het BP tankstation. De bestuurder is eerst door ambulancepersoneel onderzocht en later overgebracht naar het ziekenhuis.

Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend. Waarschijnlijk verloor de automobiliste door nog onbekende reden de macht over het stuur en kwam in de vangrail terecht. Op de vluchtstrook lag een varkensrug. Zo worden betonnen objecten genoemd die vaak worden gebruikt om een berm af te zetten of om het einde van een parkeerplaats aan te geven. Mogelijk is de auto daar op geklapt en toen over de kop geslagen.

 

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×