Menno Smitsloo, Commissaris van de Koning Jaap Smit en burgemeester Emile Jaensch. (Foto: PR).

Padox uit Oegstgeest vanaf nu Hofleverancier

Het vastgoedbedrijf Padox uit Oegstgeest mag zich vanaf deze week ‘Bij Koninklijke Beschikking’ Hofleverancier noemen. Dat predicaat is toegekend ter ere van het honderdjarig bestaan van het bedrijf van ondernemersfamilie Smitsloo.

Het bedrijf kreeg de royale benoeming uit handen van Commissaris van de Koning Jaap Smit. Daarbij hoort ook het wapen dat het bedrijf nu mag voeren. Uit handen van burgemeester Emile Jaensch kreeg het bedrijf tegelijkertijd een Oegstgeester dakpan. Dat is het symbool van bedrijvigheid in het dorp.

Padox begon in 1920 met onder meer de aankoop en ontwikkeling van de Veerpolder in de gemeente Teylingen. In de afgelopen honderd jaar zijn die werkzaamheden uitgebreid met onder meer het beheer en de restauratie van (Rijks)monumenten en andere beeldbepalende gebouwen in het land.

Economie Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×