Vrouw krijgt klap in gezicht: politie Leiden zoekt getuigen

Een vrouw heeft zondag in de Doelensteeg  in Leiden van een onbekende man een klap in haar gezicht gekregen. Het incident vond rond 12.30 uur plaats in de steeg nabij het Rapenburg.

“De vrouw hoorde op de Doelensteeg een fiets vallen, ze keek om en zag een man op haar af komen rennen”, zegt de politie. “Voor zij doorhad wat er gebeurde kreeg zij van de man een klap in haar gezicht.” Daarna verdween de man op een fiets in de richting van het Lipsius-gebouw.

De politie zoekt getuigen van deze mishandeling. “Bent u getuige geweest of heeft u camerabeelden van deze mishandeling, dan komen wij graag met u in contact”, aldus de oproep van de politie. Dit kan door te bellen met 0900-8844.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×