(Foto: Sleutelstad).

Brutale diefstal kassalade: politie Oegstgeest zoekt getuigen

De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld naar een brutale diefstal in Oegstgeest en zoekt getuigen. Maandagmiddag rond 17.30 uur liep een onbekende man een kledingwinkel aan de Irislaan in en riep dat hij de kassa wilde. Vervolgens trok hij de geldlade uit de kassa en rende hiermee de winkel uit. De medewerker rende achter de verdachte aan in de richting van het Irispark en vervolgens naar winkelcentrum de Lange Voort in Oegstgeest.

Het signalement van de verdachte is een blanke man, lengte ongeveer 1,80 m, slank postuur, blond stijl haar tot in zijn nek. De man droeg een blauwe baseball pet en een blauwe trui.

De politie zoekt getuigen die in de omgeving van het Irispark en de Lange Voort de verdachte hebben gezien. Ook komt de politie graag in contact met bewoners of bedrijven die in deze buurt camera’s hebben hangen.

Bel voor tips de politie op 0900-8844. Liever anoniem 0800-7000.

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×