(Foto's: Regio15).

Nachtelijke zoektocht naar fietser in sloot

De hulpdiensten hebben vannacht vanaf 2.00 uur in een sloot langs de Kanaalweg in Leiden naar een mogelijke drenkeling gezocht. In het gras naast de sloot lag een fiets. Een voorbijganger meldde dat aan een toevallig passerende huisarts die het doorgaf aan de ambulancedienst. Vervolgens kwamen ook de politie en brandweer met spoed ter plaatse en ging een duiker van deĀ  brandweer het water in.

Nadat de brandweer enkele zoekslagen in het water had gemaakt, waarbij niemand werd aangetroffen, pakten alle hulpdiensten weer in. De politie gaat uitzoeken van wie de fiets is en waarom die op de betreffende plek was achtergelaten.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×