(Foto's: Chris de Waard ren Emile van Aelst).

Wie maakt de lekkerste bal van Oegstgeest?

De Oegstgeester horeca kan net als elders wel een steuntje in de rug gebruiken en daarom bedachten Dorpsmarketing Oegstgeest en Sandra Nonhebel projecten de actie ‘De lekkerste bal van Oegstgeest’. Tien horecabedrijven dingen mee om de gunst van de cliënten en daarmee om de Lekkerste Bal Trofee. “Het is een echte ballenactie”, lacht dorpsmarketeer Marjolein van der Jagt vlak nadat de eerste bal, die van snackbar ’t Haasje, vrijdagmiddag was overhandigd aan de voorzitters van Winkelgebied de Kempenaer en van Winkelcentrum Lange Voort.

Het is de bedoeling dat liefhebbers van een balletje de komende tijd alle ballen verzamelen en via sociale media laten weten wat ze van de verschillende ballen vinden. Liefst met foto en de hashtag #alleballenverzamelen. “We worden met regelmaat een ballendorp genoemd, dus dit vonden we eigenlijk wel een toepasselijke actie”, zegt Van der Jagt over de ‘competitie met een knipoog’.

De keuze in het ballenaanbod is groot. Die varieert van visbal tot wildbal en van ballenpizza tot vorstelijke familiebal en er is zelfs een Chinese bal met kip. Op www.terugnaaroegstgeest.nl staan alle deelnemende horecabedrijven met hun speciale ballenaanbieding.

Economie Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×