(Foto: 112 Sleutelstad).

Man gewond na harde val op Turfmarkt, politie maakt einde aan feestje

Verschillende hulpdiensten zijn vannacht omstreeks 2.50 uur gealarmeerd nadat een man met verwondingen op de Turfmarkt werd aangetroffen. Het is volgens een woordvoerder van de politie nog onduidelijk hoe het slachtoffer gewond is geraakt. Vermoedelijk is hij uit een raam of zelfs van het dak gevallen. De man is aanspreekbaar en wordt in de loop van vandaag in het ziekenhuis ondervraagd naar de toedracht.

Tijdens het behandelen van het slachtoffer door ambulancepersoneel, werd door de politie in een ander pand aan de Turfmarkt een einde gemaakt aan een luidruchtig feestje. Enkele feestgangers wisten via daken van aanpalende panden te ontsnappen. De brandweer heeft nog gezocht naar personen op het dak, maar trof geen feestvierders meer aan.

Er is niemand aangehouden, ook zijn er geen boetes uitgeschreven. De woordvoerder van de politie zegt dat de prioriteit op dat moment vooral lag bij de zorg van het slachtoffer. Of de gewonde man deel uitmaakte van het feest wordt nog onderzocht.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×