Leidenaar aangehouden in onderzoek naar drugshandel

Rechercheonderzoek naar de handel in drugs heeft gisteren geleid tot de aanhouding van een 25-jarige Leidenaar. De man wordt gezien als hoofdverdachte en wordt maandag voorgeleid aan een rechter-commissaris.

De afgelopen maanden kreeg Politie Leiden Zuid aanwijzingen binnen over de drugshandel. Jonge jongens leken ogenschijnlijk makkelijk de stap te maken om te handelen in drugs. Hierbij kreeg de politie het vermoeden dat zij werden aangestuurd. Om niet alleen de dealers op heterdaad te betrappen, maar ook verder te kijken naar de achterliggende organisator, werd besloten een rechercheonderzoek op te starten.

Uit dit onderzoek kwam de identiteit van de nu aangehouden 25-jarige Leidenaar naar voren. De politie denkt hiermee de hoofdverdachte van de drugshandel opgepakt te hebben. Nadat de man aan het begin van de avond op straat werd aangehouden, stapten rechercheurs vervolgens de verblijfplaats van de hoofdverdachte binnen voor verder onderzoek. Daarbij werden onder andere telefoons en gegevensdragers in beslag genomen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×