(Foto: PR/Tom Feenstra).

Noëlle ter Woerds wordt nieuwe directeur DZB Leiden

Noëlle ter Woerds wordt de nieuwe directeur van DZB, het re-integratiebedrijf van de gemeente Leiden. Ze vervangt vanaf 1 januari Michael Tirion die de afgelopen tijd interim-directeur was. Ter Woerds moet zich onder meer gaan richten op het financieel gezond krijgen van de organisatie.

De nieuwe directeur zegt er naar uit te kijken om te beginnen. “Het is eervol, want het werk draagt bij aan het gelijkwaardig kunnen deelnemen aan de maatschappij door mensen voor wie dit niet altijd vanzelfsprekend is. Samen met de medewerkers van DZB, de gemeenten, maatschappelijke partners en het bedrijfsleven in de Leidse regio zet ik me daar graag voor in”, aldus Ter Woerds.

Uitkering
DZB Leiden is onderdeel van de gemeente Leiden en helpt mensen naar zo regulier mogelijk werk. Het bedrijf is dé brug tussen het bedrijfsleven en werkzoekenden. Bij DZB werken zo’n 1.200 mensen. Daarnaast komen bij DZB circa 800 mensen per jaar binnen vanuit een uitkering voor een traject naar werk.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×