Reizen met de Regiotaxi tijdens de feestdagen

Wie tijdens de komende feestdagen gebruik wil maken van de Regiotaxi moet zo’n rit minimaal twee dagen van te voren reserveren. Dat laat de gemeente Voorschoten weten. De gemeente geeft er ook nog enkele tips bij. Bijvoorbeeld als het belangrijk is om ergens precies op tijd te zijn: “Boek dan op aankomsttijd. De taxi zet u uiterlijk een kwartier vroeger af en in ieder geval op tijd.”

Het handigst is om de taxi nu alvast te bestellen. “Voor de kerstdagen geldt dat ritten minimaal twee dagen van te voren gereserveerd moeten worden.” Wie gebeld wil worden als de taxi eraan komt kan gebruik maken van de terugbelservice. De chauffeur belt dan kort van tevoren, zodat er niet lang gewacht hoeft te worden.

Tijdens de jaarwisseling is er geen Regiotaxivervoer van 22.00 tot 01.00 uur.

 

Maatschappij Regio Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×