(Archieffoto: Marja van Tilburg).

ZZ Leiden organiseert E-basketball event in de kerstvakantie

Om er ook in coronatijd te zijn voor fans, leden en jeugdspelers organiseert Zorg en Zekerheid (ZZ) Leiden Basketball in de kerstvakantie een waar E-basketballkamp. Op 21 en 28 december kunnen kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 16 jaar hun digitale en virtuele basketbalvaardigeden ontwikkelen. En dat niet alleen, er is ook ruimte voor fysieke beweging.

Het gamen gebeurt niet thuis achter de eigen spelcomputer. Onder begeleiding van toppers uit de wereld van gaming, esports en influencers worden er games gespeeld en gesport op verschillende stations, zo meldt de club. Met de spelersbus van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball kunnen deelnemers mee naar het grootste esports gaming stadion van Nederland in Purmerend.

Deelnemers krijgen hier training in 2K NBA, Virtual Reality Basketbal , leren van influencers hoe ze Youtube video’s moeten maken en krijgen nieuwe skills met de bal aangeleerd, want er moet natuurlijk ook gesport worden. Aanmelden kan nu.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×