(Foto: CDA Voorschoten).

Willem Snoeker nieuwe bestuursvoorzitter CDA Voorschoten

Het CDA in Voorschoten heeft een nieuwe voorzitter. Willem Snoeker volgt Bas van Benschop op, die tijdelijk de honneurs waarnam. Snoeker wil zich met de afdeling met name gaan richten op de verbinding tussen de gewone CDA-leden en de gemeenteraadsleden. Daarnaast noemt hij het erg belangrijk om in contact te staan met de Voorschotenaren.

De nieuwe bestuursvoorzitter is geen onbekende in Voorschoten. Hij woont al ruim 47 jaar in het dorp. Tot 1 juli van dit jaar werkte Snoeker bij een verzekeringsmaatschappij als sectormanager. Daarin werkte hij samen met andere partijen aan oplossingen in het kader van risicobeheer. “Het belang van de ondernemers stond voor hem centraal. Met hetzelfde gedachtegoed vanuit zijn werkzame leven wil hij te werk gaan als bestuursvoorzitter”, zo meldt het CDA Voorschoten .

Snoeker zelf wil ook graag de samenwerking zoeken met de voorzitters van de andere CDA-afdelingen binnen de Leidse regio en het CDA-Zuid-Holland. Nog belangrijker vindt hij het gesprek met de inwoners van Voorschoten over onder meer het centrum, de sportverenigingen en de thema’s wonen en milieu.

Politiek Regio Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×