Een kerstorkest in winkelgebied Lange Voort. (Foto: Wil van Elk).

Postercampagne veilig winkelen in Oegstgeest

Dorpsmarketing Oegstgeest en de gemeente gaan het winkelde publiek helpen om de kerstinkopen zoveel mogelijk volgens de coronamaatregelen te doen. “Met de feestdagen voor de deur gaan veel mensen er op uit om inkopen te doen. De winkeliers in Oegstgeest verwelkomen iedereen natuurlijk graag”, zegt een woordvoerder van de gemeente. “Maar we roepen iedereen wel op om zich aan de coronaregels te houden en bij voorkeur op een rustig moment van de dag te komen.”

Koop lokaal, vermijd drukte en volg de regels
Deze boodschap staat op de poster die de gemeente samen met Dorpsmarketing Oegstgeest heeft ontwikkeld. De poster hangt de komende weken op diverse plekken in Oegstgeest. Ook is de boodschap de komende weken op twee tekstkarren te lezen die bij de De Kempenaerstraat en bij de Lange Voort staan.

Economie Maatschappij Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×