(Foto's: Arriva).

Arriva zet 'voedselbussen' in voor de kerstdagen

De Voedselbank Leiden organiseert samen met Arriva de komende twee zaterdagen een inzamelingsactie voor extra voedsel rond de kerstperiode. Op vier verschillende winkellocaties in Leiden, Oegstgeest en Zoeterwoude staan ‘voedselbussen’ waar de producten voor de Voedselbank worden ingezameld.

Deze week is de actie ‘Samen helpen we elkaar’ officieel van start gegaan. De inzamelingsbussen staan zaterdag 12 december op het Dorpsplein in Zoeterwoude en op het Bevrijdingsplein in Leiden. Een week later staan de bussen op het Kooiplein in Leiden en bij winkelcentrum Langevoort in Oegstgeest. Op beide zaterdagen zijn de bussen geopend van 10.00 tot 17.30 uur.

Op een aantal bussen van Arriva is de komende weken in Leiden en de regio de tekst ‘Samen helpen we elkaar’ zien.

Burgemeester Henri Lenferink, Martijn van de Weijer (Arriva) en Karel van Schie (voorzitter Voedselbank Leiden e.o.) bij de aftrap van de inzamelactie.

Leiden Maatschappij Oegstgeest Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×