(Foto's: AS Media).

Uitslaande brand zorgt voor veel schade aan kinderdagverblijf

Onder een overkapte fietsenstalling en een kinderdagverblijf aan De Voskuyl in Oegstgeest heeft vanavond brand gewoed. In eerste instantie rukte de brandweer rond 20.30 uur uit omdat er afval in brand zou zijn gestoken, maar al snel laaide de buitenbrand flink op en sloeg over naar een naastgelegen gebouw waar een kinderdagverblijf is gevestigd.

Om het vuur te kunnen bestrijden heeft de brandweer met behulp van een kettingzaag een toegangsdeur geforceerd van het gebouw naast het biljartcentrum. Er kon echter niet worden voorkomen dat er een enorme schade ontstond aan het gebouw.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is nog niet zeker, maar het gaat waarschijnlijk om brandstichting. Voor zover bekend vielen er geen gewonden.

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×