(Foto: Robbert Beurse).

Gemeente start liefdevolle postercampagne: 'Zoeterwoude is om van te houden'

Alle inwoners van Zoeterwoude ontvangen deze week een speciale kerstkaart van de gemeente. Op de kaart staat naast een persoonlijke boodschap van het college een QR-code waarmee een speciale videoboodschap van burgemeester Fred van Trigt kan worden bekeken.

Postercampagne
Door de kerstkaart open te vouwen, ontstaat een poster met daarop de boodschap ‘Zoeterwoude is om van te houden’. De gemeente roept alle Zoeterwoudenaren op om de poster voor het raam te hangen. “Met de postercampagne kunnen we coronaproof de liefde voor Zoeterwoude met elkaar delen”, stelt de gemeente.


Kerstboodschap van Zoeterwoudse burgemeester Fred van Trigt.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×