(Foto: Politie).

Politie zoekt eigenaren van gereedschap

De politie heeft bij een inval in een garagebox in Rotterdam een grote hoeveelheid gereedschap in beslag genomen. De aanhouding van een 24-jarige man en 49-jarige vrouw uit Schiedam leidde de politie naar de garage. In eerste instantie werd het tweetal op 28 november gearresteerd op verdenking van een diefstal bij een bedrijf aan de Schouwerweg in Heinkenszand. Al snel bleken zij ook betrokken bij een bedrijfsinbraak in Heiloo op 5 oktober en een autoinbraak in Leiden op 29 september. De politie roept de eigenaren van de gevonden gereedschappen op om zich te melden.

Foto’s
Het aangetroffen gereedschap is in een reeks foto’s vastgelegd en zijn via de website van de politie te bekijken. Personen die denken hun gereedschap te herkennen worden verzocht om contact op te nemen via: 0900-8844. Voor een snelle informatieverwerking dient het dossiernummer te worden vermeld: 2020313860.

Vernietigd
De auto waar het tweetal in reed toen ze in Heinkenszand werden gearresteerd, is vernietigd. De man zit sinds eind november vast. De rechter-commissaris heeft hem negentig dagen in bewaring gesteld. De vrouw is verhoord en mocht het politiebureau verlaten. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt en zij mag zich op een later tijdstip tegenover de rechter te verantwoorden.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×