(Foto: Politie).

Aanhoudingen in Leiden na achtervolging drugsdealers

De politie heeft deze week opnieuw twee drugsdealers aangehouden. Het tweetal werd door politie opgemerkt op de Rijnsburgersingel en na een korte achtervolging aangehouden op de Aloëlaan

Het voertuig van de drugsdealers stond bij de politie geregistreerd omdat buurtbewoners gemeld hadden dat er drugs verkocht werd vanuit de auto. “Toen de bestuurder ons politievoertuig zag keren, besloot hij er vandoor te gaan. Na een korte achtervolging stopte de bestuurder op de Aloëlaan te Leiden”, vertelt de politiewoordvoerder. “Nog tijdens de controle kregen de collega’s een belletje van het politiebureau. Daar stond een getuige met een grote zak drugs aan de balie. Dit was tijdens de achtervolging uit het raam gegooid.”

Beide personen zijn aangehouden en de auto is in beslag genomen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×