(Archieffoto: Emile van Aelst).

Online nieuwjaarsreceptie gemeente Leiden

De traditionele nieuwjaarsreceptie van de gemeente Leiden in de Pieterskerk kan dit jaar, als gevolg van de coronamaatregelen, niet doorgaan. Omdat de gemeente het jaarlijkse moment waarop burgemeester Henri Lenferink met een grote groep Leidenaren terugblikt op het afgelopen jaar niet voorbij wil laten gaan, wordt de receptie dit keer online georganiseerd op 4 januari.

Programma
19.30 uur Welkom
19.35 uur Nieuwjaarsspeech Burgemeester Henri Lenferink
19.55 uur Interactief programma met wethouders en gasten
20.25 uur Verrassende afsluiting

Geïnteresseerden kunnen gratis deelnemen aan de online nieuwjaarsreceptie die op maandagavond 4 januari 2021 plaatsvindt. Vooraf aanmelden is verplicht via: www.nieuwjaarsreceptieleiden.nl. Deelnemers ontvangen op de dag zelf een e-mail met daarin een deelnamelink.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×