(Foto's: Regio15).

Overleden persoon gevonden na woningoverval Oud Ade

De politie heeft dinsdagochtend een overleden persoon gevonden in een woning in Oud Ade. Eerder op de ochtend werd er melding gemaakt van een woningoverval, waarna de politie met groot materiaal uitrukte. Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld, is nog niet duidelijk.

Vanwege het politieonderzoek aan de Hofdijklaan in Oud Ade werd de provinciale weg N446 bij Leiderdorp vanmorgen vroeg helemaal afgesloten. De weg was vanaf de rotonde ter hoogte van de N445 bij Leiderdorp tot aan de rotonde bij de Persant Snoepweg afgesloten.

Het Arrestatieteam is met diverse voertuigen ter plaatse gekomen. In de loop van de ochtend meldde zich ook een politiehelikopter, waarschijnlijk om foto’s te maken vanuit de lucht. Een buurvrouw van de woning waar de overval plaatsvond, zegt tegen mediapartner Omroep West zelf niks gemerkt te hebben van de overval, maar weet wel te vertellen dat de politie veel onderzoek doet in de woning.

112 Sleutelstad Leiderdorp Regio Overval Oud Ade


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×