Een grote uitslaande brand in Oegstgeest. (Foto's: Regio15).

Uitslaande brand in appartementencomplex Oegstgeest

De brandweer moest rond 22.00 uur vanavond in actie komen vanwege een grote uitslaande brand in een seniorencomplex in Oegstgeest. In een appartement op de bovenste etage van een flat aan de Maarten Harpertszoon Tromplaan brak brand uit.

De brandweer kwam met meerdere blusvoertuigen ter plaatse. Terwijl het vuur vanuit de ladderwagen werd bestreden, haalden de overige brandweermensen de bewoners naar buiten. Een aantal van hen wordt in een van de drie aanwezige ambulances nagekeken. Er zouden geen gewonden zijn gevallen.

Voor de bewoners van het gebouw wordt opvang geregeld in De Voskuyl. Er zijn vrijwilligers van het Rode Kruis opgeroepen om zich over hen te ontfermen. De bewoners zijn met een bus naar de sporthal gebracht. Vanwege de coronamaatregelen is familie daar niet welkom. De brandweer heeft goede hoop dat de meesten van hen vannacht weer naar hun eigen woning terug kunnen keren.

x

Advertentie

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×