De bewoners mogen inmiddels allemaal weer naar binnen. (Foto's: Regio 15).

Kaars veroorzaakt brand in studentencomplex Schipholweg

In een studentencomplex aan de Schipholweg in Leiden heeft woensdagmiddag brand gewoed. Een handdoek vatte vlam nadat het in aanraking kwam met een kaars. De brandweer had het vuur snel onder controle.

Enkele tientallen mensen werden vanwege de brand geëvacueerd. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse om enkele personen na te kijken vanwege rookinhalatie. De brandweer wist het vuur snel te blussen, maar de brand veroorzaakte  wel de nodige rookontwikkeling binnenin het complex. De bewoners mochten in de loop van de middag weer hun huizen in.

 

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×