(Foto's: Regio15).

Zeer dichte mist zorgt voor ongevallen in regio

In de uren na de jaarwisseling werd het in grote delen van Zuid-Hollland zeer mistig. Dat zorgde met name op de A4 voor enkele aanrijdingen. Zo’n botsten tussen Leidschendam en Leiden vier auto’s op elkaar.

Meerdere inzittenden werden ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel, maar bij deze aanrijding is uiteindelijk niemand naar het ziekenhuis vervoerd. Een bergingsbedrijf heeft drie auto’s weggesleept, de vierde kon achter de berger aanrijden.

Omdat het zicht zó beperkt was dat gevreesd werd voor meer aanrijdingen tijdens de afhandeling van de aanrijding, werden drie rijstroken met een rood kruis afgesloten. Het verkeer mocht stapvoets langs het ongeluk. Ook in de andere rijrichting werden preventief drie rijstroken afgekruist.

112 Sleutelstad Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×