(Foto: Regio15).

Automobilist ramt tuinhek in Zoeterwoude

Een automobilist is donderdagochtend rond 10.30 uur op de Weipoortseweg in Zoeterwoude een tuin in gereden. De bestuurder, een oudere man, raakte met zijn voertuig van de weg. Hij reed door een tuinhek heen en kwam tegen een betonnen paaltje tot stilstand. De man raakte bij het ongeluk niet gewond. Zijn auto is flink beschadigd. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om het voertuig te bergen.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de wegversmalling op de Weipoortseweg. De gemeente liet deze enkele jaren geleden aanbrengen om het verkeer af te remmen. De eigenaar van de tuin vertelde volgens persbureau Regio15 dat er op dezelfde plek al drie keer eerder een ongeluk is gebeurd.

Advertentie

112 Sleutelstad Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×