De Leiderdorpse bibliotheekvestiging van BplusC verhuist deze en volgende week terug naar de Sterrentuin. (Foto: BplusC).

BplusC verhuist gesloten bieb terug naar Sterrentuin

De Bibliotheek Leiderdorp van BplusC verhuist deze week van het tijdelijke onderkomen aan de Simon Smitweg terug naar de Sterrentuin. De Sterrentuin is het afgelopen jaar verbouwd tot een centrum voor zorg, ondersteuning, welzijn, informatie en educatie en werd in oktober vorig jaar opgeleverd. De afgelopen maanden keerden al enkele andere organisaties terug naar de Van Diepeningenlaan. Het CJG en Incluzio Leiderdorp bijvoorbeeld.

In de loop van volgende week is ook BplusC klaar met terugverhuizen. “We kunnen het zorgvuldig doen, want we zijn toch gesloten”, zegt directeur Willem van Moort. In verband met de coronamaatregelen is de bieb tot 18 januari dicht en als de lockdown zoals verwacht wordt verlengd, laat de heropening nog wel een aantal weken extra op zich wachten.

Cultuur Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×