(Foto: Pixabay).

Huisartsenposten gefuseerd en verder als 'De LIMES'

Een aantal huisartsenposten in de Leidse regio en Alphen aan de Rijn is gefuseerd. Het gaat om Stichting Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland (SHR) en Coöperatieve Doktersdienst Duin- en Bollenstreek U.A. (DDDB). Zij gaan nu samen verder onder de naam ‘Huisartsenposten De LIMES’. Zo’n 250 huisartsen zijn er bij aangesloten.

De samenwerking vindt vooral achter de schermen plaats. Voor de patiënt zelf verandert er niets. Zij kunnen nog steeds op de zelfde tijden buiten kantoortijd in de avonden, nachten en weekenden terecht bij de voor hun vertrouwde huisartsenpost. Ook voor de huisartsen en de medewerkers verandert er weinig.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×