(Foto's: Rob van Dullemen).

Tachtig kaarten voor tachtigste verjaardag Sjaan Verhoeven uit Zeeheldenbuurt

Sjaan Verhoeven uit de Zeeheldenbuurt kreeg vrijdag een bijzondere verrassing voor haar tachtigste verjaardag. Haar dochter Jo zorgde voor maar liefst tachtig verjaardagskaartjes van vrienden, familie en bekende Nederlanders.

Zo zaten er kaartjes tussen van het zangduo Saskia en Serge, acteur Wim Rijken en van de familie Meiland. Door de coronaregels kon Sjaan haar verjaardag niet groots vieren. Dat bracht haar dochter op een idee: “Wat is er nou leuker dan dat ze van iedereen een kaartje krijgt”, zegt dochter Jo.

Of Sjaan iedereen ook een kaartje terug gaat sturen? “Daar kan ik niet aan beginnen, dan gaat heel mijn AOW er aan”, lacht ze.

  • De Moeder van Jo is 80!
    De Moeder van Jo is 80!
  • De Moeder van Jo is 80!
    De Moeder van Jo is 80!
Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×