(Archieffoto: Maaike Lek).

Kinderen Oegstgeest halen meer dan drieduizend kerstbomen op

De jeugd in Oegstgeest heeft de afgelopen dagen heel veel kerstbomen ingezameld. Maar liefst 3.259. Dat zijn er bijna duizend meer dan dat er vorig jaar ingezameld werden.

Onder de naam ‘lockdown kerstboom challenge’ kregen kinderen voor elke ingeleverde boom een lot voor de loterij. De bomen konden op verschillende plekken in het dorp worden ingeleverd. In totaal gaat de gemeente 23 cadeaubonnen van een speelgoedketen verloten. 13 januari worden de winnaars bekend.

De gemeente Oegstgeest reageert via Twitter erg enthousiast op het hoge aantal: “Wauw!! Jullie hebben ongelooflijk je best gedaan afgelopen weken met de kerstboom challenge. Hartstikke bedankt allemaal!”

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×