(Foto: Buro JP).

Deze week in Licht op Leiden: presentatrice Liesbeth Staats

Ton Kohlbeck ontvangt deze week in Licht op Leiden Liesbeth Staats. Deze geboren en getogen Leidse is radio- en tv-maker. Ze was jarenlang presentator van het Jeugdjournaal, was daarna werkzaam bij onder andere Een Vandaag, Brandpunt en het radioprogramma Nooit Meer Slapen. Vorige maand was zij presentator/redacteur van de geruchtmakende NPO-serie: Waarom werken vrouwen niet?

Verder komt ook de rubriek De Leidenaar van de Week weer langs, waarvoor luisteraars en kijkers suggesties kunnen aandragen bij lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Ook zijn er vaste rubrieken zoals een column over de gekozen Leidenaar van de week en een maandelijks optreden van Leidse Glibber Emile van Aelst. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 15.00 uur live op radio en tv en wordt meerdere keren per week herhaald op tv.

Bekijk de vorige afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Live op radio en tv:
zondag tussen 14.00 en 15.00 uur

Herhaling op tv:
dinsdag tussen 16.00 en 17.00 uur
donderdag tussen 00.00 en 01.00 uur
vrijdag tussen  10.00 en 11.00 uur
zaterdag tussen 12.00 en 13.00 uur

Leiden Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×