(Foto's: Regio15).

Eerbetoon aan overleden agent

Politieagenten van verschillende politiebureaus in Leiden hebben maandagmiddag een laatste groet gebracht aan een overleden collega. Maandag 4 januari kregen agenten van bureau Leiden-Zuid het bericht dat de zeer gewaardeerde receptioniste Lydia van dat bureau op 55-jarige leeftijd was overleden.

Rond 12.00 uur brachten alle aanwezige politieagenten, tijdens een minuut stilte, een eregroet waarna de rouwstoet onder begeleiding van vier politiemotoren is vertrokken naar Amsterdam. Vanaf de aankomst tót het vertrek van de rouwstoet werden de wegen rondom het politiebureau tijdelijk stilgezet.

Het bureau laat in een bericht op Facebook weten: “Intens verdrietig denken wij terug aan haar dienstbaarheid, betrokkenheid, humor en warme persoonlijkheid. Maar vooral ook hoe moedig en strijdbaar zij vocht tegen haar ziekte. Lydia, bedankt voor alles wat je voor ons en onze wijkbewoners hebt gedaan en hebt kunnen betekenen. We gaan je ontzettend missen.”

112 Sleutelstad Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×