(Foto's: Chris de Waard).

Laatste keer nachtelijke afsluiting Sumatrabrug

De Sumatrabrug is vanaf vrijdagavond 22.00 uur tot zaterdagochtend 6.00 uur afgesloten voor verkeer vanwege renovatiewerkzaamheden. Het is de laatste keer dat de brug die de Lage Rijndijk en Sumatrastraat verbindt met de Admiraalsweg op bedrijventerrein De Waard wordt afgesloten.

De renovatiewerkzaamheden zijn na zaterdag klaar. Vanwege mogelijk uitloop van werkzaamheden is de mileustraat zaterdag dicht.

Autoverkeer kan vanavond en vannacht niet van en naar het bedrijventerrein De Waard. Voor fietsers blijft het terrein wel bereikbaar via de doorgang tussen de Bontekoestraat en de Le Mairestraat. Ambulance, brandweer en politie kunnen het terrein bereiken.

Leiden Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×