Sleutelstad gaat ZZ Leiden TV en basketbalwedstrijden uitzenden

Sleutelstad start deze week met het uitzenden van het wekelijkse ZZ Leiden TV met daarin nieuws, analyses, interviews en unieke wedstrijdbeelden. Ook worden de thuiswedstrijden van ZZ Leiden, inclusief interviews, één dag na de wedstrijd in zijn geheel uitgezonden op Sleutelstad TV.

De programma’s zijn het resultaat van het jarenlange intensieve mediapartnerschap tussen ZZ Leiden en Sleutelstad. Daarnaast heeft Sleutelstad sinds 1 januari van dit jaar een tv-studio in gebruik genomen. Daar wordt ook ZZ Leiden TV door vrijwilligers van de basketbalclub gemaakt. De komende tijd worden meer nieuwe televisieprogramma’s aangekondigd.

Uitzendingen
ZZ Leiden speelt dit seizoen de wedstrijden op woensdag- en zaterdagavond. Omdat ZZ Leiden met een betaalde livestream de financiële schade van dit coronaseizoen probeert te beperken, worden de wedstrijden pas één dag later op tv uitgezonden. De thuiswedstrijden zijn, afhankelijk van de speeldag, te zien op zondag vanaf 16.00 uur en donderdag vanaf 20.00 uur. Vanmiddag kunnen liefhebbers naar de gisteravond gespeelde wedstrijd tegen Donar kijken.

In ZZ Leiden TV zijn iedere week interessante gasten te zien en geeft de club een kijkje achter de schermen. Ook is er een vooruitblik op de volgende wedstrijd. Deze uitzendingen zijn te zien op dinsdag om 21.00 uur en woensdag om 18.00 uur en worden meerdere keren herhaald.

Houd voor de exacte uitzendtijden de programmagids in de gaten.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×