(Foto's: IJsbrand Terpstra).

Supermarkt ALDI opent winkel aan Kooiplein

Prijsvechter ALDI opent op woensdag 27 januari een vestiging aan het Kooiplein. De verbouwing van het voormalige Albert Heijn-filiaal in Leiden-Noord is al in volle gang. De ALDI is, naast de Albert Heijn en de Hoogvliet, de derde supermarkt die zich aan het Kooiplein vestigt.

In het supermarktpand in de hoek van het vernieuwde Kooiplein waren sinds februari 2018 verschillende winkels te vinden. Nadat de Albert Heijn naar de overkant van de Kooilaan was verhuisd, vestigde halal-supermarkt Tanger zich in het pand. Te weinig mensen wisten die winkel van ondernemer Mimoun Bergoual echter te vinden, waarna de winkel weer vertrok. Afgelopen maanden vulde outlet-winkel Prijsmepper het pand tijdelijk. Die winkel trok meer bezoekers.

De roep om een goedkope supermarkt klinkt al langer vanuit de omliggende buurten. De veelgehoorde wens van een Action gaat niet in vervulling, maar een prijsvechter komt er nu dus wel. De nieuwe winkel aan het Kooiplein is de tweede vestiging van ALDI in Leiden en opent op woensdag 27 januari om 8.00 uur de deuren.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×